TeamPora

Porvoon Ratsutallin kisaryhmä on TeamPora

Porvoon Ratsutallilla on vahva tahtotila yhdessä ammattivalmentajan, Minna Pekkalan kanssa mahdollistaa Team PoRalaisille laadukkaan arkiharjoittelun lisäksi opastusta urheilulliseen elämäntapaan, ylläpitää ja opettaa hyviä hevos- ja lajitaitoja. Ykköstavoitteena on luoda turvallinen valmennus- ja kilpailuympäristö niin hevosille kuin ratsastajillekin.

Porvoon Ratsutallin kisaryhmä, Team PoRa, on motivoituneista ja tavoitteellisista jo kilpailevista ja siihen tavoittelevista ratsastajista koostuva ryhmä. Tämän kisaryhmän sisällä toimii myös alle 18-vuotiaille tarkoitettu Talent -ohjelma.

Talentit on jaettu kahteen ryhmään. Kisa-Talentit ovat jo kilpailuluvan omaavia, kokeneempia alle 18-vuotiaita ratsastajia. Talent-Haastajat koostuvat tulevaisuuden lupauksista, jotka eivät ihan vielä täytä kaikkia Kisa-Talentin kriteerejä, mutta ovat valmiita sitoutumaan ohjelmaan ja harjoittelevat ahkerasti ja tavoitteellisesti.

Kisaryhmään järjestetään vuosittain erillinen haku. LINKKI TULEE TÄHÄN

Talent-Haastajiin voi hakea jatkuvasti avoimella hakemuksella.   HAE TÄSTÄ!  


Lisätietoja TeamPoRan toiminnasta saat joukkueenjohtajilta sekä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kisateam.porvoonratsutalli@gmail.com 


TeamPoran toimintaperiaate tarkemmin löytyy alla olevasta dokumentista. 

 Seuraa TeamPoraa Instagramissa #poranmitalla