Ratsastuskoulu

Porvoon Ratsutalli

Tallimme sijaitsee Porvoon urheilukeskuksessa, Kokonniemen Uddaksessa, keskustan tuntumassa.

Tallissa on 36 karsinapaikkaa, joista muutama on varattu yksityishevosia varten. Ratsastuskouluhevosia on tällä hetkellä 27. Tallille tehdään suurta remonttia pienin askelin. Uusimme hevosten karsinat, ulkoilutarhat ja niiden pohjat.  Käytössämme on juuri uusittu viihtyisä satulahuone, varustehuonetta remontoidaan parhaillaan ja tallin yleisilmettä parannetaan. Estekalusto on täysin uusittu. Suunnitelmissamme on myös kenttäesteharjoitusrata.
Maneesimme on kooltaan 24 x 80 metriä ja se valmistui keväällä 2017.
Maneesin on toimittanut Rapko ja ratsastuskentän pohjan on suunnitellut Ismo Lätti. 

Porvoon Ratsutalli on Suomen Ratsastajainliiton hyväksymä ratsastuskoulu.
Panostamme laadukkaan opetuksen lisäksi myös kilpailutoimintaan ja olemme mukana SRL:n Talent-ohjelmassa.

Tallillamme on muutama myös yksityinen hevonen ja poni. Ratsukot ovat pääsääntöisesti tavoitteellisia ja valmentautuvat sekä kilpailevat aktiivisesti. Valmentautuminen tallilamme on luontevaa ja sujuvaa, apua ja tukea on runsaasti saatavilla. Tällä hetkellä tallillamme asuu myös ravuri.... on huikeaa seurata, kuinka hän kehittyy ratsastuskouluympäristössä!


Ratsastustunnit

Tarjoamme monipuolista ratsastuksenopetusta kaikenikäisille ja -tasoisille ratsastajille. Ryhmät ovat pieniä, hevoset ja ponit hyvin koulutettuja ja turvallisia. Käytössämme on kaksi hyväpohjaista ratsastuskenttää joista toinen on noin 25 x 85 m sekä iso maneesi. Meillä on myös estekalusto sekä maastoreittejä. Aivan tallimme vieressä on Hevosystävien ravirata ja Porvoon Mustangin kilparatsastuskenttä. Tutustu ratsastustunteihimme alla olevan linkin kautta.

Kurssit, leirit ja valmennukset

Tallillamme järjestetään myös kursseja, leirejä ja valmennuksia. Talent- ratsastajille on omat viikkotunnit ja syksyllä 2021, alkaen viikolla 35, ammattivalmentaja ja ratsastuksenopettaja Minna Pekkalan pienryhmätunnit tulevat ohjelmaan tiistaisin ja keskiviikkoisin. Kysy vapaita tuntipaikkoja sähköpostitse tai soittamalla info@porvoonratsutalli tai 0406314825. Pekkalan ratsastustunnit sopivat erityisesti tavoitteellisille ratsastajille. Olet tervetullut harrastusmielessäkin, mikäli ryhmissä on tilaa.


Muut palvelut

Viettäkää omalla kaveri- tai työporukalla kiva päivä hevosten ja ratsastuksen parissa. Voit varata TYKY-päivän ratsastuspainotteisesti. Järjestämme myös hää- ja kärryajeluita, katso tarkemmat tiedot sivulta Hinnasto.
Tiedustele myös täyshoitopaikkaa hevosellesi. Meillä on laadukas talli, hyvät kentät ja maastot sekä hevosesi hyvinvoinnista huolehtiva henkilökunta.