Henkilökunta

Porvoon Ratsutallin opettajat
ja henkilökunta

Pia Vallgren 


Pia on tallin omistaja.

Pääopettaja Minna Pekkala


Pekkala on ratsastuksenopettaja ja ammattivalmentaja.                    Kilpaillut itse 3 tasolla, kouluratsastuksessa vaativa B luokkia, esteratsastuksessa 120cm luokkia,kenttäratsastuksessa 105cm luokkia. Kokemusta opettamisesta ja valmentamisesta 20 vuoden ajan.            Myös pedagogiset opinnot suoritettu. 

Michelle Gustaffson


Michelle on koulutukseltaan ratsastuksenohjaaja. Opiskelut ratsastuksenopettajaksi ovat loppusuoralla. Opettajana Michelle on reilu ja vaativa, pyrkii siihen että perusratsastus ja hevoseen vaikuttaminen olisi mahdollisimman laadukasta. Michelle on erityisen herkkä opettaja ja hän osaakin auttaa taitavasti jännittäviä ratsastajia.                   Michellellen puhuu hyvin myös ruotsia ja englantia. 

Laura Lydecken


Laura on koulutukseltaan ratsastuksenohjaaja ja opettaa torstaisin ja lauantaisin. 

Lauran sydäntä lähellä ovat tallimme pikkuisimmat ratsukot. Hän painottaakin ratsastustunneilla turvallisuutta, kärsivällisyyttä, hevosmiestaitojen oppimista ja tottakai pitää olla hauskaa.

Ami Sunna


Masteropettaja.

Amilla on laaja tieto ja taito ratsastusken opettamisesta. Häneltä jos keneltä opit uusia lähestymistapoja ratsastukseen. Amille hevoset ovat "elämän rakkaus" 

Laura Pelkonen


Laura on aloittanut ratsastuksen 6-vuotiaana ja ratsastuksen opetuksen enemmän tai vähemmän päätoimisesti vuonna 1996. Laura on valmistunut Ypäjän hevosopistolta hevosenhoitajaksi ja 2000-luvun vaihteessa ratsastuksenohjaajaksi. Lauralla on I-tason ratsastusvalmentajan oikeudet ja hän valmistuu vuoden kuluessa kouluratsastuksen lajivalmentajaksi.
Laura on työskennellyt päätoimisena ratsastuksenopettajana Porvoon lisäksi myös Seinäjoella ja Haminassa. Laura on ratsuttanut useita hevosia, entisistä suomenhevosravureista puoliverivarsoihin ja poneihin.

Laura on juniorivuosina kilpaillut koulu- ja esteratsastuksessa. Myöhemmin omalla hevosella kouluratsastuksessa alue- ja kansallisella tasolla. Nyt omaa hevosta ei ole, joten hän valmentautuu ja kilpailee säännöllisesti asiakkaiden hevosilla.

Emma Kinnunen


Emma on koulutukseltaan ratsastuksen ohjaaja. Hän on tehnyt opetustyötä useamman vuoden ja toiminut myös pääopettajana.       Emma puhuu sekä ruotsia että suomea. Emma pratar både svenska och finska.                                                                                                       Emma valmentautuu ja kilpailee tavoitteellisesti koulu- sekä esteratsastuksessa.  

Toni Haverinen


Toni on tallimme tallimestari. Hän huolehtii hevosista ja ratsastajista intohimolla ja se näkyykin erittäin asiakaslähtöisenä palveluhenkenä. Toni vastuulla on paljon mutta silti hän huolehtii kaikesta tunnollisesti ja esimerkillisesti.