Henkilökunta

Porvoon Ratsutallin opettajat
ja henkilökunta

Pia Vallgren 


Pia on tallin omistaja.

Heidi Päivärinta


Heidi Päivärinta on tallimme pääopettaja. Heidi on koulutukseltaan ratsastuksenopettaja sekä II-tason lajivalmentaja. Heidi työskentelee tallillamme arki-iltaisin.
Heidi on opettajana jämäkkä ja tarkka, mutta ystävällinen ja toiveet huomioon ottava. Heidi opettaa kaikentasoisia ratsastajia ja pitää myös yksityistunteja. Heidi opettaa suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Hän vastaa myös opetushevosten läpiratsastuksesta ja koulutuksesta.

Heidi kilpailee omalla hevosellaan Perfecta alue-ja kansallisella tasolla esteitä ja koulua.

Ira-Reetta Mäki


Ira on koulutukseltaan on ratsastuksenohjaaja ja suorittaa parhaillaan ratsastuksenopettajan tutkintoa. Opettajana Ira on reilu ja vaativa, pyrkii siihen että perusratsastus ja hevoseen vaikuttaminen olisi mahdollisimman laadukasta.

Iralla on oma hevonen, joka asustaa Harjussa. Ira kilpailee kaikissa lajeissa aluetasolla ja tähtäimessä on nousta tulevalla kaudella kansallisiin luokkiin. Ira valmentautuu myös aktiivisesti aluetasolla kenttäratsastuksessa.

Laura Lydecken


Laura on koulutukseltaan ratsastuksenohjaaja ja opettaa torstaisin ja lauantaisin. 

Lauran sydäntä lähellä ovat tallimme pikkuisimmat ratsukot. Hän painottaakin ratsastustunneilla turvallisuutta, kärsivällisyyttä, hevosmiestaitojen oppimista ja tottakai pitää olla hauskaa.

Nimi


Päivitämme tietoja, pian näet kaikki henkilökuntaamme kuuluvat tällä sivulla 

Laura Pelkonen


Laura on aloittanut ratsastuksen 6-vuotiaana ja ratsastuksen opetuksen enemmän tai vähemmän päätoimisesti vuonna 1996. Laura on valmistunut Ypäjän hevosopistolta hevosenhoitajaksi ja 2000-luvun vaihteessa ratsastuksenohjaajaksi. Lauralla on I-tason ratsastusvalmentajan oikeudet ja hän valmistuu vuoden kuluessa kouluratsastuksen lajivalmentajaksi.
Laura on työskennellyt päätoimisena ratsastuksenopettajana Porvoon lisäksi myös Seinäjoella ja Haminassa. Laura on ratsuttanut useita hevosia, entisistä suomenhevosravureista puoliverivarsoihin ja poneihin.

Laura on juniorivuosina kilpaillut koulu- ja esteratsastuksessa. Myöhemmin omalla hevosella kouluratsastuksessa alue- ja kansallisella tasolla. Nyt omaa hevosta ei ole, joten hän valmentautuu ja kilpailee säännöllisesti asiakkaiden hevosilla.

Nimi


Päivitämme tietoja, pian näet kaikki henkilökuntaamme kuuluvat tällä sivulla  

Nimi


Päivitämme tietoja, pian näet kaikki henkilökuntaamme kuuluvat tällä sivulla  

Nimi

Päivitämme tietoja, pian näet kaikki henkilökuntaamme kuuluvat tällä sivulla