TeamPoRa

Kilpaileminen 2023 elokuusta eteenpäin

Porvoon Ratsutallilla on vahva tahtotila yhdessä ammattivalmentajan, Minna Pekkalan kanssa mahdollistaa kilpailu opetushevosilla laadukkaan arkiharjoittelun lisäksi opastusta urheilulliseen elämäntapaan, ylläpitää ja opettaa hyviä hevos- ja lajitaitoja. Ykköstavoitteena on luoda turvallinen valmennus- ja kilpailuympäristö niin hevosille kuin ratsastajillekin.

Kilpailu toimintaa uudistetaan elokuusta 2023 eteenpäin.

Ratsastajalla ei ole sitoutumis pakkoa mm. valmennuksiin (valmennus määrällisesti) tai mukana oloon kilpailuissa tai tapahtumissa. Valmentajalle tarkoitettu kausimaksu poistetaan ( mm. näitä on toivottu palauteissa)

Kilpaileminen on mahdollista kaikille ratsastuskoulumme tuntiratsastajille. Toki toivomme ja pidämme tärkeänä aktiivisuuttasi talkoo toiminnassa ja toisten auttamisessa. Valmennuksiin osallistumisesta on omavalintaista ja kaikille avointa.

Valmentaja Pekkala ja talli suunnittelevat vuosikellon kilpailuiden osalta. Valmentautuminen ja kilpailuihin osallistuminen on suunnitelmallista ja johdonmukaista. Suunnittelemme mm. kaudelle 2024 isompiin kilpailuihin osallistumista esim. kouluratsastus, esteratsastus ja kenttäratsastus kilpailuihin, Horse Show, Ratsastuskoulujen Mestaruudet, Esra.n mestaruudet, talent cup, kenttäkilpailut jne.

Kilpailuissa kilpailevat edustavat edelleen Porvoon Ratsutallia ja PoRa teamia.

Mukana on myös Talent alle 18-vuotiaille tarkoitettu Talent -ohjelma. Talent teamin joukkuejohtajaksi on lupautunut ell. Sanna Viitanen.

Valmentajalla ja talli ovat velvollisia valitsemaan kilpailut joihin osallistutaan ja valitsemaan kilpailuihin edustusratsukot. Valinnat ovat aina puolueettomia ja turvallisuuden huomioivia. Valmentajan on tunnettava ratsastajan ratsastuksellinen taso. Tähän voit itse vaikuttaa harjoittelemalla. Koemme myös että toisten auttaminen on tärkeää.

Kilpailuista joihin osallistutaan tulee infot mm. tallin nettisivuille, tallin seinälle ja mahdollisesti sosiaaliseen mediaan. Voit ilmoittaa halukkuutesi, kilpailu kerrallaan tallin kisapuhelimeen. Valmentaja ja talli tekevät kyseisen kilpailun edustus ratsukoiden valinnat.

Kilpaileminen mahdollistetaan kaikille ja valmennukset ovat avoimia kaikille. Tervetuloa myös yksityishevosten omistajat valmentautumaan Porvoon Ratsutallille.

Hinnat;

Valmennus, ratsastuskoulun hevosella pienryhmässä 60€/h.

Valmennus, yksityisratsukoille 40€ plus kenttävuokra 25€

Valmennus apu, kouluratsastus kilpailuissa 15€/ per.luokka ja esteratsastus kilpailuissa 10€/ per.luokka

Hevosvuokra kilpailuihin, 30€/ per.luokka (tämä lähi kilpailuihin)

Hevosvuokran arvo ja isompiin kilpailuihin määräytyy tilanteen mukaan ja siitä ilmoitetaan kutsussa.Talent voi hakea jatkuvasti avoimella hakemuksella.   HAE TÄSTÄ!