TeamPoRa

Kilpaileminen Porvoon Ratsutallilla

Porvoon Ratsutallilla on vahva tahtotila yhdessä ammattivalmentajan, Minna Pekkalan kanssa mahdollistaa kilpaileminen opetushevosilla ja laadukkaan arkiharjoittelun lisäksi opastus urheilulliseen elämäntapaan, ylläpitää ja opettaa hyviä hevos- ja lajitaitoja. Ykköstavoitteena on luoda turvallinen valmennus- ja kilpailuympäristö niin hevosille kuin ratsastajillekin. Kilpaileminen on mahdollista kaikille ratsastuskoulumme tuntiratsastajille.

Ratsastajalla ei ole sitoutumispakkoa mm. valmennuksiin (valmennus määrällisesti) tai mukana oloon kilpailuissa tai tapahtumissa. Toki toivomme ja pidämme tärkeänä aktiivisuuttasi talkootoiminnassa ja toisten auttamisessa. Valmennuksiin osallistuminen on omavalintaista ja kaikille avointa.

Valmentaja Pekkala ja talli suunnittelevat vuosikellon kilpailuiden osalta. Valmentautuminen ja kilpailuihin osallistuminen on suunnitelmallista ja johdonmukaista. Suunnittelemme mm. kaudelle 2024 isompiin kilpailuihin osallistumista esim. kouluratsastus, esteratsastus ja kenttäratsastus kilpailuihin, Horse Show, Ratsastuskoulujen Mestaruudet, Esra.n mestaruudet, talent cup, kenttäkilpailut jne.

Kilpailuissa kilpailevat edustavat edelleen Porvoon Ratsutallia ja PoRa Teamia.

Mukana on myös alle 18-vuotiaille tarkoitettu Talent -ohjelma. Talent-teamin joukkueenjohtajaksi on lupautunut ell. Sanna Viitanen. 

Talent voi hakea jatkuvasti avoimella hakemuksella. 

 HAE TÄSTÄ!   

Valmentaja ja talli yhdessä ovat velvollisia valitsemaan kilpailut joihin osallistutaan ja valitsemaan kuhunkin kilpailuun edustusratsukot. Valinnat ovat aina puolueettomia ja turvallisuuden huomioivia. Valmentajan on tunnettava ratsastajan ratsastuksellinen taso. Tähän voit itse vaikuttaa harjoittelemalla. Koemme myös että toisten auttaminen on tärkeää.

Kilpailuista joihin osallistutaan tulee infot mm. tallin nettisivuille, tallin seinälle ja mahdollisesti sosiaaliseen mediaan. Voit ilmoittaa halukkuutesi, kilpailu kerrallaan tallin kisapuhelimeen. Valmentaja ja talli tekevät kyseisen kilpailun edustusratsukoiden valinnat.

Tervetuloa myös yksityishevosten omistajat valmentautumaan Porvoon Ratsutallille.

Hinnat

Valmennus, ratsastuskoulun hevosella pienryhmässä 60€/h.

Valmennus, yksityisratsukoille 40€ plus kenttävuokra 25€

Valmennus apu, kouluratsastuskilpailuissa 15€/ per luokka ja esteratsastuskilpailuissa 10€/ per luokka

Hevosvuokra kilpailuihin, 30€/ per luokka (lähikilpailut)

Hevosvuokran arvo ja kustannukset isompiin kilpailuihin määräytyy tilanteen mukaan ja siitä ilmoitetaan kutsussa.