Ratsastustunnit

Laadukasta ratsastuksenopetusta 

Meille on helppo tulla mistä päin tahansa Uudeltamaalta ja pääkaupunkiseudulta. Tarjoamme monipuolista ratsastusta kaikenikäisille ja -tasoisille ratsastajille. Jos olet vasta aloittamassa harrastusta, pääset tekemään sen turvallisesti,

sillä huomioimme yksilölliset tarpeesi.

Ryhmät ovat normaalikokoisia tai pienryhmiä, hevoset ja ponit hyvin koulutettuja ja turvallisia. 
Opettajamme ovat koulutettuja ja kokemuksen omaavia, joten opetus on laadukasta ja pitkäjänteistä.

Tallimme panostaa myös kilpailutoimintaan ja olemmekin mukana SRL.n Talent ohjelmassa. 
Suunnitteilla on myös  nurmipohjainen Derbykenttä.


Ryhmätunnit

60 minuutin ratsastustunnit
Voit ratsastaa joko ryhmässä, pienryhmässä tai yksityistunnilla. Ratsastustunti on 60 minuuttia pitkä ja oppilas saa itse hoitaa hevosen joko ennen tai jälkeen tunnin. Apua hevosen hoitoon löytyy tarvittaessa.

Tunnit pidetään pääsääntöisesti arkisin klo 16-20, nyt uutuutena on alkamassa myös arkiaamupäivän ratsastustunti sekä aamutunti lauantaisin klo 9. Normaaliryhmäkoko on pääsääntöisesti max. 8 ratsastajaa. Näin voimme pitää opetuksen laadukkaana ja yksilöllisenä. Pienryhmätunnilla (4-5 ratsastajaa) on mahdollisuus vielä yksilöllisempään opetukseen. Opetuksesta vastaa koulutettu ratsastuksenopettaja tai -ohjaaja.

90 minuutin ratsastustunnit
Tunti lauantaisin klo 9.30-11.00. heB-heA vakioratsastustunnilla vapaa paikka kivassa porukassa. Saat rauhassa, mutta tehokkaasti työskennellä hevosesi kanssa normaalituntia pidempään, alkulämmittelystä lähtien.
Tunnin hinta on 43€/h (irtotunti) ja 10 kerran ratsastuskortilla 400€. Hinnat voimassa 1.10.2021 alkaen

Tule Rohkeasti mukaan! Opettajana tunnilla toimii Laura Pelkonen.

UUSI aamupäivän vakioratsastustunti 
Kiinnostaiiko sinua aamupäivisin ratsastus ? Tunnin taso helppo B-A

Ratsastustunti on tiistaisin klo 10-11. Tämä tunti on hyvä vaihtoehto vuorotyöläisille ja rästituntilaisille.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä sähköpostitse info@porvoonratsutalli.fi tai puhelimitse 040 6314825


Yksityistunnit

Meiltä voit varata myös yksityistunteja. Yksityistunnilla sinulla on mahdollisuus saada yksilöllistä täysin omaan ratsastukseesi keskittyvää opetusta. Voit treenata omaa istuntaa, apujen käyttöä ja tasapainoa, harjoitella puomien ratsastusta, esteratsastusta tai halutessasi lähteä vaikka maastoon yhdessä opettajan kanssa.

Yksityistunnin hinta on 85€/ 60 min.

Kysy lisää info@porvoonratsutalli.fi  tai  040 6314825. Yksityistuntien ajankohdat näet myös Ratsukko Varauskalenterista.


Ponitunnit

Ponitunnilla harjoitellaan hevosen hoitoa ja ratsastusta ohjatusti.
Noin puolen tunnin ajan opettelemme ponin tai hevosen hoitoa sekä varustamista, sen jälkeen tunti jatkuu ratsastuksella.
Tarvittaessa pyydämme lapsen saattajaa taluttamaan ratsastajaa ja ponia. Opettaja neuvoo kaikessa eli sinun ei tarvitse osata asioita jo entuudestaan..
Ponitunnit sopivat aloitteleville ratsastajille, myös alle kouluikäisille lapsille.

Tunneilla tutustutaan hevosiin turvallisesti mutta leikkimielisesti ilman suorittamisen tuntua. Ratsastamme välillä ilman satulaa, ja ilmojen salliessa myös maastossa.

Harrastusta voi jatkaa taitojen karttuessa joko alkeiskurssille tai suoraan jatkokurssille. Ponitunnilta on helppoa ja luonnollista jatkaa eteenpäin ratsastusta, tallia ei tarvitse vaihtaa jotta harrastus etenee.
Lisäinfoa info@porvoonratsutalli tai 040 6314825. Tervetuloa!


Oma porukka-tunti

Kerää oma porukka ystävistä tai työkavereista ja tulkaa ratsastamaan! Tunti sopii mainiosti vaikkapa TYKY-päivän aktiviteetiksi tai ystävien kanssa ajanvietteeksi.
Oma porukka-tunnille voi tulla 3-7 hengen ryhmässä kokeilemaan ratsastusta edullisesti ja hauskalla tavalla. Keräät itse porukkasi ja varaa teille sopiva ajankohta. Tunnin sisältöä muokataan taitojenne ja toivomuksienne mukaan.

Teemana voi olla mm. rauhallinen maastolenkki, vauhdikas leikkimielinen tunti kentällä (satulan kanssa tai ilman), perusasioita hevosen käsittelystä ja ratsastuksesta tai räätälöity tunti edistyneemmille ratsastajille.

Hinta 210€ / ryhmä (3-7 henk.) / 60 min.

Ryhmäalennusta voi käyttää yhden kerran, jonka jälkeen ratsastusta voi jatkaa alkeiskurssilla, viikottaisilla ryhmätunneilla tai vaikkapa omassa pienryhmässä!

Lisätietoa ja varaukset puhelimitse 040 6314825 tai käymällä paikan päällä. Tervetuloa ratsastamaan!


Talent valmennusryhmä

Porvoon Ratsutalli on hyväksytty Talent-talliksi! Talent on Suomen Ratsastajainliiton valmennusohjelma. Talent-valmennusryhmät on suunnattu tavoitteellisille ratsastajille.

Talent-valmennus on laadukasta, tavoitteellista valmennusta sitoutuneille ratsastajille. Valmennuksessa käydään läpi kilparatsastuksen portaat ensimmäisistä kisoista huipulle. Talentit saavat tukea ja opastusta hevostaitoihin sekä urheilulliset elämäntavat.

Ensimmäisellä tasolla aloitetaan yhdellä normaalilla viikkotunnilla. Seuraavilla tasoilla valmennettavat ratsastavat minimissään kaksi kertaa viikossa. Talent-valmennettavat osallistuvat halutessaan sekä tallin omiin kilpailuihin että mahdollisuuksien mukaan ulkopuolisiin seurakilpailuihin. Talent-ryhmät valmentautuvat pääääntöisesti ratsastuskoulun hevosilla. Ryhmissä voi suuntautua kouluratsastukseen ja/tai esteratsastukseen.

Talentilaisilta edellytetään halua kehittyä ja motivaatiota seurata omata kehitystään, esim. kilpailemalla tai merkkisuorituksilla. Ohjelmaan kuuluu myös oheistreenit. Ahkerasta harjoittelusta pidetään treenipäiväkirjaa.

Ryhmien valmentajina toimivat ratsastusksenopettaja ja II-tason lajivalmentaja Heidi Päivärinta  sekä ratsastuksenohjaaja ja I-tason lajivalmentaja Laura Pelkonen.

Hae Porvoon Ratsutallin Talent ryhmiin! Laita vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse info@porvoonratsutalli.fi

Tutustu SRL:n Talent-ohjelmaan

Kiinnostuitko? Kysy lisää info@porvoonratsutalli.fi tai 040 6314825.


Erityisryhmät

Erityisratsastajien pienryhmätunti lauantaisin klo 15.00-16.00. KYSY RYHMÄN VAPAITA PAIKKOJA! 
Ryhmätunti on suunnattu erityisesti neuropsykiatrisesti oireileville lapsille ja nuorille. Hinta 10 kerran kortilla 40€/400€, irtotuntina 43€.

Tunneilla on tarkoitus nauttia heppaelämyksistä ratsain ja muutenkin ponien kanssa puuhastellen. Päätavoitteena on turvallinen ja iloinen yhdessä tekemisen meininki. Tule rohkeasti mukaan!