Varaa ratsastustunti

Ratsukko Varauskalenteri

Käytössämme on Ratsukko varauskalenteri ratsastustuntien varausta varten. Ratsukon kautta saat varattua ja hallittua tuntejasi helposti ja nopeasti, missä ja milloin vain. Erityisen tärkeää on, että päivität Ratsukkoon omiin tietoihisi Yhteystiedot - myös postiosoitteen ja sähköpostiosoitteen.

Lue ohjeet Ratsukon käyttöön ja toimi niiden mukaisesti.
Näet Ratsukkoon kirjautumisen jälkeen kohdasta Korttitiedot jäljellä olevat ratsastustunnit, jotka on laskutettu tallin kautta sinulta. Jokaisen ratsastetun tunnin jälkeen kortilla olevasta määrästä vähenee yksi tunti.

Tuntien peruutukset tulee tehdä aina peruutussääntöjen mukaan, viimeistään edellispäivänä klo 12.00 mennessä. Myöhemmin tehtävät peruutukset tulee tehdä aina suoraan tallille soittamalla. Sairastapauksissa samana päivänä klo.12.00 mennessä. Toimitathan sairaslomatodistuksen pyydettäessä.

Voit varata tunnin samalle päivälle 5 tuntia ennen tunnin alkua Ratsukon kautta. Sen jälkeen Varaa- painike muuttuu Soita- painikkeeksi ja tunnin varaus tapahtuu soittaen. Tämä siksi, että tallillamme osataan huomioida lyhyen aikavälin varaukset ja myös ratsu ehditään vielä varaamaan sinulle.
KIRJAUDU RATSUKKOON