PoRa ryhmä

PoRa ratsastajat

Haku auki

Ryhmä pitää sisällään myös nuoret ratsastajat. Talent ratsastaja on alle 18 vuotias. Haku koskee kaikkia, myös nykyisiä talent ja PoRa ratsastajiin !

Jos haluat kuulua Porvoon Ratsutallin PoRa ryhmään ja ratsastaa; kouluratsastuksessa Helppo B / Helppo A -luokissa esteratsastuksessa 70 cm ja sitä korkeammissa luokissa. kenttäratsastuksessa; osallistua tallin ulkopuolisiin kilpailuihin. esim Helppo C -luokka, 40 cm, 50 cm, 60cm -luokkiin (muihin kuin tallin omiin rataharjoituksiin).

PoRa ryhmän jäseneltä edellytetään osallistumista valmennuksiin sekä kursseille vähintään 2kertaa kuukaudessa omien viikkoratsastustuntien lisäksi, säännöllisesti läpi vuoden.

Lisäksi jokainen maksaa vuosittain hevosen kisalupamaksun 20 € (kertamaksu vuodessa sis. ALV 24%) maksaa PoRa ryhmän jäsenmaksun 120 € / vuosi, maksetaan kausittain, ( syyskausi60 € ja kevätkausi 60 € ). maksaa omat kilpailuluvat ajoissa maksaa hevosvuokran 25 € / rata verryttelyapu 10 € / rata. 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 23.8.2022 mennessä minna.pekkala@outlook.com,

jossa käy ilmi; koko nimesi ikäsi (alaikäisillä vanhemman suostumus) ratsastustaustasi ja lajisi (koulu-, kenttä- ja/tai rataesteet) mahdollisuutesi sitoutua toimintaan kisahevostoiveesi (väh. 2 hevosta) 

Ystävällisin terveisin, Ratsastuksenopettaja Minna Pekkala


 

Käytössämme on koko lämmin maneesi, kooltaan 24x80m, juuri täysin uusittu ja hyvin valaistu iso geo-kuitupohjainen hiekkakenttä sekä maastoratsastus mahdollisuus.

Talli sijaitsee Porvoon keskustasta 2,5km ja Helsingistä n.45km, hyvien kulkuyhteyksien päässä.

SRL.n hyväksymä Ratsastuskoulu.

Tulevia tapahtumia


 Lisäinfoa lähiaikoina

Käytössämme on lämmin maneesi, kooltaan 24x80m, juuri täysin uusittu ja hyvin valaistu iso geo-kuitupohjainen 61x61m hiekkakenttä sekä maastoratsastus mahdollisuus.

Talli sijaitsee Porvoon keskustasta 2,5km ja Helsingistä n.45km, hyvien kulkuyhteyksien päässä.

SRL.n hyväksymä Ratsastuskoulu.

Lisäinfoa ja varaukset sähköpostitse info@porvoonratsutalli.fi tai puhelimitse 040-6314825Istuntakurssi 


Perusasioiden äärelle yhdessä opettaja, Laura Pelkosen kanssa.

La 29.1.22 klo.16 teoria (kaikille).                                          Ratsastukset alkaen klo.17-18. Ratsastamme pienryhmissä.

Su 30.1.22 klo.9.00 teoria (kaikille).                                      Ratsastukset alkaen klo.10-11. Ratsastamme pienryhmissä.

Sunnuntaina mahdollisuus merkkisuorituksiin.                         (Ilmoita halukkuutesi ilmottautumisen yhteydessä)

Käymme teoriassa läpi harjotteita joilla parannetaan liikkuvuutta ja keskivartalon hallintaa. Istunnan vaikutusta hevoseen ja miten voit istuntaasi kehittää.

Tarjolla kahvit/mehu. 

Ratsastusosiossa; tasapainoinen istunta, liikkeeseen mukautuminen, keholla ja istunnalla vaikuttaminen. Keskivartalon hallinnan vaikutus apujen käyttöön.

Sopii hyvin kaiken tasoisille !

Kurssin hinta 140e. Ratsastamme pienryhmissä.

Ilmoittautumiset ovat sitovia. 

Lisäinfo ja ilmottautumiset p.0406314825 tai Ratsukko          Soittoaika ma-pe klo.10.00-12.00, vastaamme tilanteen mukaan muulloinkin

Working Equitation 

WE eli Working Equitation on erittäin mukaansatempaava niin ratsastajille, kuin hevosillekin. Tässä lajissa yhdistyy hevosmiestaito, ongelmanratkaisu, vauhti, tarkkuus ja saumaton kommunikointi ratsukon välillä.

Valmentajana toimii arvostettu, monikymmenvuotisen kokemuksen omaava
master ratsastuksenopettaja Ami Sunna.

WE.n voi osallistua omalla tai Porvoon Ratsutallin hevosella. Valmennuksen hinta on omalla hevosella 45€ ja ratsastuskoulun hevosella 55€, pienryhmät.
Ilmottautumiset ovat sitovia.

Tiedustele WE kurssista soittamalla 040 631 48 25 tai sähköpostitse  info@porvoonratsutalli.fi.


Tehokurssit

Alta löydät suunniteilla olevia kurssejamme. Saat tietoa tulevista kursseista ja niiden ajankohdista seuraamalla meitä Facebookissa ja Instagramissa. Lisäämme kurssit myös Ratsukko Varauskalenteriin.

Istuntatunnit


Koulupainotteinen,  SUUNNITTEILLA

Tasapainoinen ja vakaa istunta on ratsastuksen perusta ja mahdollistaa keveyden ja toimivan vuorovaikutuksen hevosen kanssa. Istuntatunneilla keskitytään ratsastajan istuntaan ja kehonhallintaan. Sopii kaikentasoisille. Pienryhmätunti.

Käytössämme on koko maneesi, opettajana Heidi Päivärinta.
Tunti maksetaan paikan päällä tai varauksen yhteydessä, hinta 36€.

Varaa paikkasi Ratsukon kautta, info@porvoonratsutalli.fi tai p.0406314825
Ilmottautumiset ovat sitovia. Rohkeasti mukaan myös perheen pienimmätkin !

Maastoesteet


Hallimaastoesteet 6.2.2022

Valmennus on avoin kaikille. Esteiden korkeus 80-100cm.

Valmentaudumme geo-kuitu hiekkapohjaisessa hyvin huolletussa maneesissa.
3-4 ratsukon ryhmissä.

Hinta 65e, sisältää valmennuksen, maastoesteiden siirron, maneesimaksun ja mahdollisen hevosvuokran. Jaamme ryhmät ratsukoiden tasojen mukaan.

Ilmottautumiset; Sitovat ilmoittautumuset tekstiviestillä 30.1.2022 p.0453465522 mennessä.

Peruutukset 2 viikkoa aijemmin, muuten olet velvoitettu maksamaan valmennuksesta täyden hinnan tai hankkimaan tilalle toisen ratsukon.

Maksu paikanpäällä kirjekuoressa jossa oma nimi ja päivämäärä tai maksu tileille saaja; Minna Pekkala FI xx 35€ ja saaja; Porvoon Ratsutalli FI83 5358 0620 303369 / 25€. Otathan maksuista mukaan tositetiliotteen. Emme lähetä jälkeenpäin kuitteja. ALV 24%


Minna Pekkala on ratsastuksenopettaja ja ammattivalmentaja, joka on kilpaillut 3-tasolla, kouluratsastuksessa vaativa B-luokkia, esteratsastuksessa 120cm luokkia, kenttäratsastuksessa 105cm luokkia.
Minnalla on kokemusta opettamisesta ja valmentamisesta 20 vuoden ajan. Myös pedagogiset opinnot suoritettu.

"Valmentajana olen tarkka, määrätietoinen ja kannustava. Pyrin luomaan kannustavan, posivitiivisen ja turvallisen ilmapiirin valmennuksissa"

Huom! Ratsastajilla tulee olla hyväksytty turvaliivi. Liivin tulee olla CE-merkitty ja siitä tulisi löytyä EN 13158 merkintä.

Tervetuloa !Avoin koulu- ja esteratsastus päivä 7.6.2021


Minna Pekkalan Avoin koulu- ja esteratsastus harjoituspäivä 7.6.2021. 

Lisätietoja info@porvoonratsutalli.fi tai 040 631 4825. Varaukset Ratsukon kautta, https://porvoonratsutalli.ratsukko.com/

Hoitomerkki


Hoitomerkki, SUUNNITTEILLA
.

Hevostaitomerkkejä suorittamalla pääset seuraamaan oman oppimisen kehittymistä ja testaamaan taitojasi. Kurssin vetäjät Heidi Päivärinta ja Ronja Kuismin.