Ratsastuskurssit

Kursseja kaikentasoisille ratsastajille

Järjestämme erilaisia ratsastuskursseja kaikenikäisille ja -tasoisille ratsastajille. Hyvän alun ratsastusharrastukselle saat ratsastuksen alkeiskurssilta, joita järjestetään sekä lapsille että aikuisille.

Jos olet ratsastanut aikaisemmin, mutta pitkän tauon jälkeen tuntuu, että taidot ovat vähän ruosteessa, Paluu satulaan -kurssin avulla pääset nopeasti takaisin sujuvaan ratsastukseen ja hevosharrastukseen.

Erilaisia tehokursseja ja valmennuksia järjestetään viikonloppuisin ja kesäisin, hoitokursseilla harjoitellaan hevosen käsittelyä ja hoitoa. Kysy rohkeasti itsellesi sopivaa kurssia, vakioratsastustuntipaikkaa tai irtotuntia.
Löydämme varmasti sinulle mieluisan ja sopivan tunnin.


Lasten- ja nuortenalkeiskurssi

Alkaa 6.4.2022 Ratsastustunnit ovat keskiviikkoisin klo.18.00

Kurssit kestää 10h, hinta 340€.

Ensimmäinen tunti on teoriatunti. Kypärän saa lainaksi. Kurssilla pyritään luomaan ratsastajille perustaidot hevosen käsittelyyn. 

Käytössämme on koko lämmin maneesi, kooltaan 24x80m, juuri täysin uusittu ja hyvin valaistu iso geo-kuitupohjainen hiekkakenttä sekä maastoratsastus mahdollisuus.

Talli sijaitsee Porvoon keskustasta 2,5km ja Helsingistä n.45km, hyvien kulkuyhteyksien päässä.

SRL.n hyväksymä Ratsastuskoulu.

Lisäinfoa ja varaukset sähköpostitse info@porvoonratsutalli.fi tai puhelimitse 040-6314825

Tervetuloa mukaan!

Paluu satulaan, aikuisten alkeiskurssi


Alkaa 30.3.2022 Ratsastustunnit ovat keskiviikkoisin klo.20.00

Kurssit kestää 10h, hinta 340€.

Vår lärare talar också bra svenska 

Ensimmäinen tunti on teoriatunti. Kypärän saa lainaksi. Päälle säänmukainen urheilullinen varustus ja tukevat kengät jalkaan, kumisaappaatkin käy.

Kurssilla pyritään luomaan ratsastajille perustaidot hevosen käsittelyyn.

Käytössämme on lämmin maneesi, kooltaan 24x80m, juuri täysin uusittu ja hyvin valaistu iso geo-kuitupohjainen 61x61m hiekkakenttä sekä maastoratsastus mahdollisuus.

Talli sijaitsee Porvoon keskustasta 2,5km ja Helsingistä n.45km, hyvien kulkuyhteyksien päässä.

SRL.n hyväksymä Ratsastuskoulu.

Lisäinfoa ja varaukset sähköpostitse info@porvoonratsutalli.fi tai puhelimitse 040-6314825Istuntakurssi 


Perusasioiden äärelle yhdessä opettaja, Laura Pelkosen kanssa.

La 29.1.22 klo.16 teoria (kaikille).                                          Ratsastukset alkaen klo.17-18. Ratsastamme pienryhmissä.

Su 30.1.22 klo.9.00 teoria (kaikille).                                      Ratsastukset alkaen klo.10-11. Ratsastamme pienryhmissä.

Sunnuntaina mahdollisuus merkkisuorituksiin.                         (Ilmoita halukkuutesi ilmottautumisen yhteydessä)

Käymme teoriassa läpi harjotteita joilla parannetaan liikkuvuutta ja keskivartalon hallintaa. Istunnan vaikutusta hevoseen ja miten voit istuntaasi kehittää.

Tarjolla kahvit/mehu. 

Ratsastusosiossa; tasapainoinen istunta, liikkeeseen mukautuminen, keholla ja istunnalla vaikuttaminen. Keskivartalon hallinnan vaikutus apujen käyttöön.

Sopii hyvin kaiken tasoisille !

Kurssin hinta 140e. Ratsastamme pienryhmissä.

Ilmoittautumiset ovat sitovia. 

Lisäinfo ja ilmottautumiset p.0406314825 tai Ratsukko          Soittoaika ma-pe klo.10.00-12.00, vastaamme tilanteen mukaan muulloinkin

Working Equitation valmennus

WE eli Working Equitation on erittäin mukaansatempaava niin ratsastajille, kuin hevosillekin. Tässä lajissa yhdistyy hevosmiestaito, ongelmanratkaisu, vauhti, tarkkuus ja saumaton kommunikointi ratsukon välillä.

Valmentajana toimii arvostettu, monikymmenvuotisen kokemuksen omaava
master ratsastuksenopettaja Ami Sunna.

Valmennukseen voi osallistua omalla tai Porvoon Ratsutallin hevosella. Valmennuksen hinta on omalla hevosella 45€ ja ratsastuskoulun hevosella 55€, pienryhmät.
Ilmottautumiset ovat sitovia.

Tiedustele WE-valmennuksia soittamalla 040 631 48 25 tai sähköpostitse  info@porvoonratsutalli.fi.


Tehokurssit

Alta löydät suunniteilla olevia kurssejamme. Saat tietoa tulevista kursseista ja niiden ajankohdista seuraamalla meitä Facebookissa ja Instagramissa. Lisäämme kurssit myös Ratsukko Varauskalenteriin.

Istuntatunnit


Koulupainotteinen,  SUUNNITTEILLA

Tasapainoinen ja vakaa istunta on ratsastuksen perusta ja mahdollistaa keveyden ja toimivan vuorovaikutuksen hevosen kanssa. Istuntatunneilla keskitytään ratsastajan istuntaan ja kehonhallintaan. Sopii kaikentasoisille. Pienryhmätunti.

Käytössämme on koko maneesi, opettajana Heidi Päivärinta.
Tunti maksetaan paikan päällä tai varauksen yhteydessä, hinta 36€.

Varaa paikkasi Ratsukon kautta, info@porvoonratsutalli.fi tai p.0406314825
Ilmottautumiset ovat sitovia. Rohkeasti mukaan myös perheen pienimmätkin !

Maastoestevalmennus


Hallimaastoestevalmennus 6.2.2022

Valmennus on avoin kaikille. Esteiden korkeus 80-100cm. Sopii hyvin mm. vuoden 2021 kisakauteen treenaaville!

Valmentaudumme geo-kuitu hiekkapohjaisessa hyvin huolletussa maneesissa.
Valmennus 3-4 ratsukon ryhmissä.

Hinta 65e, sisältää valmennuksen, maastoesteiden siirron, maneesimaksun ja mahdollisen hevosvuokran. Jaamme ryhmät ratsukoiden tasojen mukaan.

Ilmottautumiset; Sitovat ilmoittautumuset tekstiviestillä 30.1.2022 p.0453465522 mennessä.

Peruutukset 2 viikkoa aijemmin, muuten olet velvoitettu maksamaan valmennuksesta täyden hinnan tai hankkimaan tilalle toisen ratsukon.

Valmennuksien maksu paikanpäällä kirjekuoressa jossa oma nimi ja päivämäärä tai maksu tileille saaja; Minna Pekkala FI xx 35€ ja saaja; Porvoon Ratsutalli FI83 5358 0620 303369 / 25€. Otathan maksuista mukaan tositetiliotteen. Emme lähetä jälkeenpäin kuitteja.

Minna Pekkala on ratsastuksenopettaja ja ammattivalmentaja, joka on kilpaillut 3-tasolla, kouluratsastuksessa vaativa B-luokkia, esteratsastuksessa 120cm luokkia, kenttäratsastuksessa 105cm luokkia.
Minnalla on kokemusta opettamisesta ja valmentamisesta 20 vuoden ajan. Myös pedagogiset opinnot suoritettu.

"Valmentajana olen tarkka, määrätietoinen ja kannustava. Pyrin luomaan kannustavan, posivitiivisen ja turvallisen ilmapiirin valmennuksissa"

Huom! Ratsastajilla tulee olla hyväksytty turvaliivi. Liivin tulee olla CE-merkitty ja siitä tulisi löytyä EN 13158 merkintä.

Tervetuloa !Avoin koulu- ja estevalmennus 7.6.2021


Minna Pekkalan Avoin koulu- ja estevalmennus 7.6.2021. 

Lisätietoja info@porvoonratsutalli.fi tai 040 631 4825. Varaukset Ratsukon kautta, https://porvoonratsutalli.ratsukko.com/

Hoitomerkki


Hoitomerkki, SUUNNITTEILLA
.

Hevostaitomerkkejä suorittamalla pääset seuraamaan oman oppimisen kehittymistä ja testaamaan taitojasi. Kurssin vetäjät Heidi Päivärinta ja Ronja Kuismin.